Maatwerk - Sieraard in opdracht

Heeft u een speciale gelegenheid en kunt u geen bijpassend sieraad vinden? Of zoekt u al een ruime tijd naar die ene ketting in uw favoriete kleur of edelsteen? Bij Sierart kunt u een sieraard in opdracht laten maken.

Werkwijze:

  1. Geef uw wensen door, indien u ideeën hebt, een speciale kleur of edelsteen wilt, stuur deze informatie mee. Indien er een sieraad in de shop is die als inspiratie dient vermeld deze dan. Moet het sieraad ergens bij passen vermeld dit dan ook en indien mogelijk ontvangen we graag een afbeelding/foto van het kledingstuk. Heel belangrijk is dat wij niets kopieëren, het wordt altijd een uniek stuk.
  2. Na overleg via de mail, gaan we voor u aan de slag. Zodra we het ontwerp gereed hebben nemen we meestal via de email contact op om tot een uiteindelijk akkoord te komen. Het contact verloopt standaard via email. Als u toch graag een persoonlijke ontmoeting wil, is dat mogelijk en kunnen wij daarvoor een afspraak maken.
  3. Na akkoord, wordt het sieraad voor u op maat gemaakt en ontvangt u de gegevens over uw bestelling en de afhandeling daarvan.

Voorwaarden:

  • De algemene voorwaarden zijn van toepassing.
  • Er zijn geen ontwerpkosten verbonden aan een Sieraad in opdracht.
  • De prijs van een Sieraad in opdracht is vergelijkbaar met de sieraden uit de shop gemaakt met dezelfde materialen. Er wordt altijd eerst overeenstemming bereikt over de prijs voordat de opdracht wordt uitgevoerd.
  • Afhankelijk van de drukte (speciaal tijdens vakantie periodes, November en December), kan het 2 tot 4 weken duren, voordat uw Sieraad in opdracht gereed is. De levertijd wordt voorafgaand aan de uitvoering van de opdracht opgegeven.

Mocht uw interesse zijn gewekt stuur ons dan vrijblijvend een email. 

© 2012 - 2022 Sierart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel