Privacyverklaring

Sierart Exclusive respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De persoonsgegevens die verzameld worden zijn uitsluitend bedoeld voor het afhandelen van orders in de webwinkel en het periodiek informeren van nieuwsbriefabonnees middels een digitale nieuwsbrief. Daarnaast worden de gegevens verwerkt in onze boekhoudsoftware.

 

Persoonsgegevens

Sierart gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Plaatsen bestelling: naam, e-mailadres en bij het plaatsen van orders de NAW (adres)gegevens met als doel het verwerken en factureren van de bestelling.
    • Betaling via SumUp gebeurt via een pinapparaat.
    • Betaling van de bestelling verloopt via Sisow, (Ideal betaling), ABN AMRO Bank en Paypal (met uitzondering van betalen bij afhalen waarbij betaling via SumUp of contant loopt).
    • De betaling via IDEAL verloopt via de betaalservice Sisow en zijn de naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van de eigen bank.
    • Betaling via Paypal gaat via de beschermde omgeving van Paypal.
    • Betaling via vooraf overmaken verloopt de betaling via de ABN AMRO bank. Hiervoor zijn de naam en bankgevens nodig.
  •  Nieuwsbrief: geïnteresseerden schrijven zich zelf in voor de nieuwsbrief middels een directe inschrijving, of door in het bestelproces binnen de webwinkel de optie ‘Nieuwsbrief ontvangen’ aan te vinken
  • Actie of prijsvraag: naam, e-mailadres en de NAW (adres)gegevens met als doel de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Tevens voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten.

 

Samenwerking met derde partijen

Sierart werkt samen met de volgende partijen:

  • POSTNL ontvangt naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van de bestelling en de service track & trace. Dit bedrijf is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van de persoonsgegevens (https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/)
  • Mijn Webwinkel, de host van Sierart. Alle gegevens die via de webwinkel ter beschikking worden gesteld, worden opgeslagen op de servers van Mijn Webwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Sierart heeft een verwerkingsovereenkomst met Mijn Webwinkel. Op grond van de verwerkingsovereenkomst is het verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • De boekhouding wordt verwerkt in een online boekhoudprogramma van Siel Systems/ Acumulus. Sierart heeft een verwerkingsovereenkomst Siel Systems/ Acumulus. Op grond van de verwerkingsovereenkomst is het verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

 

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid

Personen zijn te allen tijde in de gelegenheid hun mailvoorkeuren aan te passen of zich uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Personen hebben te allen tijde het recht tot inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens. Tevens hebben personen het recht om bezwaar te maken tegen opname en verwerking van persoonsgegevens. De gegevens zijn met toestemming verkregen; deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door de persoon in kwestie. Klachten in deze kunnen gemeld worden via de Autoriteit Persoonsgegevens.

In het geval van bestellingen in de webshop zijn de persoonsgegevens noodzakelijk voor een correcte afhandeling van de order. Niet verstrekken van de persoonsgegevens of intrekking van toestemming om de persoonsgegevens te gebruiken heeft als gevolg dat orders niet voltooid kunnen worden.

 

Bewaren persoonlijke gegevens

Verstrekte gegevens worden 7 jaar in het systeem bewaard, of uiterlijk tot aan wijziging of verwijdering door de klant zelf.

    

Delen en verkopen van persoonsgegevens met derden

Sierart zal de persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling. Ook de ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van de gegevens te respecteren.

 

Cookies

Mijnwebwinkel maakt gebruik van Cookies. Deze cookies worden door ons uitsluitend geanonimiseerd gebruikt in Google Analytics.

    

Datalek melding

Per 1 januari 2016 is Sierart, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal Sierart de klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

    

Contactgegevens

Sierart Exclusive

Claudia Hildebrand

Noordpoolstraat 2

3401 ZV IJsselstein

Nederland

Telefoonnummer: +31 (0)6 51104576 

Emailadres: info@sierart.nl

   

September 2018

 

 

 

© 2012 - 2018 Sierart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.