Sierart verzenderpakking

Betalen en verzenden

Alle bestellingen worden altijd netjes verpakt voor verzending. Sieraden in een organza zakje en kleine artikelen worden in een bubbelenvelop verstuurd. Sieraden in een doosje, of een bestelling met meerder artikelen in een kartonnen verzenddoos.

Betalen

iDeal: tijdens het bestelproces wordt je omgeleid naar de beveiligde bankomgeving 

Paypal: tiijdens het bestelproces wordt je omgeleid naar de beveiligde Paypal omgeving (Via paypal kun je betalen met een creditcard of je eigen bankrekening)

Bankoverschrijving:  na het afronden van het bestelproces ontvang je een orderbevestiging waarin de betalingsgegevens zijn vermeld. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verstuurd.

Sofort banking:  tijdens het bestelproces wordt je omgeleid naar de beveiligde bankomgeving (special voor buitenlandse klanten)

Betalen bij afhalen: na het afronden van het bestelproces ontvang je een orderbevestiging. Zodra de bestelling gereed is voor afhalen neem ik contact op om de afhaling in te plannen.

Verzendkosten

De bestelling wordt, tenzij je een andere manier aangeeft, verstuurd via de reguliere post van PostNL, dit is altijd via een standaard service. Indien je het aangetekend wil versturen is dit ook mogelijk echter zijn hier altijd kosten aan verbonden.
De verzendkosten zijn inclusief verpakking- en administratiekosten. Het is mogelijk je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL punt, deze keuze kunn je maken tijdens het bestelproces. De verzendkosten worden als volgt berekend:

Binnen Nederland: 

  • EURO 2,50 voor een bestelling met een factuurwaarde tussen EURO 0,00 – EURO 25,00 (standaard verzending) 
  • Gratis voor een bestelling met een factuurwaarde boven EURO 25,00 (standaard verzending)  
  • EURO 9,00 voor aangetekend versturen 

Binnen Europa : 

  • EURO 2,50 voor een bestelling met een factuurwaarde tussen EURO 0,00 – EURO 50,00
  • Gratis voor een bestelling met een factuurwaarde boven EURO 50,00 (standaard verzending)

Buiten Europa : 

  • EURO 5,00 (standaard verzending)

Sierart kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen door derden. 

Levertijd

Wanneer de betaling is ontvangen wordt je bestelling binnen 3 werkdagen verwerkt. Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer de bestelling is verzonden.
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Cadeauverpakking

Het is mogelijk je bestelling (of een deel daarvan) te laten verpakken als een cadeau. Je aankoop wordt altijd verpakt in een doosje of organza zakje. Voor Euro 1,50 kun je het laten verpakken als een cadeau, het artikel wordt dan netjes verpakt als een mooi cadeau (in cadeaupapier) klik hier om het als cadeau te laten verpakken. Tevens is het mogelijk een persoonlijke boodschap mee te sturen, vul deze dan in bij het afronden van je bestelling in het veld "opmerkingen". Heb je de aankoop als een cadeautje besteld en wil je dat het pakket op een ander adres wordt geleverd dan kun je bij het bestelproces aangeven dat je het wil laten afleveren op een ander adres. 

© 2012 - 2022 Sierart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel