Uw eigen creatie vervaardigen met bijvoorbeeld vriendinnen, collega's of tijdens een vrijgezellenfeestje, dat kan!  Of u creatief bent of niet, na een korte uitleg en met begeleiding kan iedereen een leuk sieraad maken. Er zijn verschillende technieken en materialen zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw smaak en stijl past. Sierart heeft ruime ervaring in het verzorgen van workshops sieraden maken voor zowel particulieren als bedrijven.

De mogelijkheden:

Workshop op locatie

Workshops kunnen worden gegeven op een locatie van uw keuze. Het enige waar u zelf voor dient te zorgen naast de locatie is een tafel om aan te werken. De kosten bedragen Euro 27,50 per persoon (Exclusief kilometervergoeding) Dit is inclusief alle materialen om 1 sieraad te maken. Wanneer de tijd het toelaat is het mogelijk om een bijpassende armband, set oorbellen, etc. te maken (dit tegen extra bijbetaling).

Workshop bij Sierart in IJsselstein

In het atelier in IJsselstein zijn er mogelijkheden voor een workshop tot 12 personen. De kosten bedragen Euro 27,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen om 1 sieraad te maken en koffie/thee tijdens de workshop. Wanneer de tijd het toelaat is het mogelijk om een bijpassende armband, set oorbellen, etc. te maken (dit tegen extra bijbetaling).

Workshop op maat

Naast de standaard workshops is het ook mogelijk om een workshop op maat te verzorgen. Ideaal voor bedrijven of stichtingen met specifieke wensen die bijvoorbeeld aan tijd of budget gebonden zijn. Ook voor particulieren is dit mogelijk.

Voor uitgebreide informatie, vragen/wensen of om een datum te reserveren neem dan contact op. Ik ben bereikbaar via email: info@sierart.nl of telefonisch onder nr: +31(0)6 51104576.

© 2012 - 2020 Sierart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel